Heeler

När våra fötter inte fungerar, så fungerar inte livet. Stolt presenterar vi därför Heeler, hälkoppar mot hälsmärtor, framtagna av experter för en enkel lösning på ett stort problem.

Äntligen behöver din häl inte begränsa dig längre. Alla har användning av Heeler. Unga som gamla, från professionella idrottare till vardagsmotionärer.

Heeler hjälper inte bara dig som har ont i hälen, utan kan även förebygga problem hos dig som frekvent belastar din häl.


köp heeler

Heeler Holder

Tidigare har många barfotasportare som gymnaster, kampsportare och dansare  varit tvungna att ta uppehåll från sin träning när de besvärats av hälsmärtor.

Därför utökas nu Heelers sortiment med Heeler Holder som är en strumpa tillverkad för att användas tillsammans med stötdämpande hälkopp Heeler vid utövande av barfotasporter!

Köp Holder

Heeler Knee Support

Heeler Knee Support passar bra för knäproblem som exempelvis Schlatter, knäskålsrelaterade problem och hopparknä.

Användandet av Heeler Knee Support lindrar och avlastar knäbesvär vid sportutövande.

Köp Knee Support

HÄLKOPPAR FÖR ALLA SKOTYPER

Till vardags, på festen eller vid sportaktivetet

Fotbollssko


hälsmärtor hos barn

heeler


När barn inte kan delta i sina aktiviteter känner de utanförskap, väljer bort fysisk aktivitet och blir inaktiva. Cirka 15% av alla barn i åldrarna 7 till 15 år drabbas periodvis av hälsmärtor.

mer information


Fotboll, innebandy och gymnastik är aktiviteter som kan orsaka problemet. En del barn får diagnosen hälseneinflammation eller hälsporre men det handlar nästan uteslutande handlar om ömhet i tillväxtbrosket.

Köp Heeler

Adidassko_blå


hälsmärtor hos vuxna

heeler


Till skillnad från barn är hälsporre vanligt förekommande hos vuxna. Tillståndet är långvarigt och besvärligt och vanligtvis gör det som mest ont på morgonen eller efter fysisk aktivitet.

mer information


Utöver fysisk belastning är hårda underlag och undermåliga skor vanliga orsaker till problemet. Det viktiga är att behandla hälsporre i tid då en felaktig fotnedsättning kan skada ens knän.

Köp Heeler