Istället för hälsmärta

Heeler är en hälkopp som är utformad för att behandla hälsporre, hälsmärtor och andra hälbesvär som begränsar din vardag. Heeler hjälper både dig som redan lider av hälsmärtor men också i förebyggande syfte för dig som dagligen belastar dina hälar.


Köp Heeler

Hållbar produktion
Vi tar långsiktigt ansvar för miljön genom att tillverka Heeler i återvinningsbar TPE-plast. För att undvika onödiga transporter och säkerställa att produktionsförhållandena är av högsta kvalitet, sker all produktion i Sverige.


Tvättråd och skötsel
Du kan handtvätta dina hälkoppar i vatten som är max 30° och låta dem lufttorka. Använd skohorn när dina Heeler är nya för att undvika att de viker sig i bakkant.


Storleksguide
Heeler finns i storlekarna Small (– 35), Medium (36-40) och Large (41 –). Står du och väljer mellan två olika storlekar rekommenderar vi dig att ta den större.

Mångårig erfarenhet ger dig trygghet

Heeler bygger på en lång, medicinsk erfarenhet och är optimalt utformad med högsta kvalitet och användarvänlighet. Hälkoppen är framtagen av av Dr. Lennart Sandberg specialist i ortopedi och verksamhetschef vid Barnortopediskt Centrum (BOC).


Läs mer